Image

Bedrijven die korte series klantspecifieke producten maken, kunnen hun kosten maar vooral hun levertijd drastisch verkorten door toepassing van de verschillende QRM-concepten die Rajan Suri beschrijft in zijn boek 'It's about time'. In dit simulatiespel maken de deelnemers isomo vrachtwagentjes volledig volgens de wensen van de klant. De simulatie duurt 4,5 uur en wordt gespeeld in 3 spelrondes met 8 à 14 deelnemers. In de 1ste spelronde gebeurt de productie sequentieel. In de 2de spelronde wordt de levertijd drastisch verkort door de invoering van QROC's en QRM-cellen. Tot slot wordt in de 3de spelronde de WIP en dus ook de doorlooptijd verder verkleind door de introductie van het POLCA-materiaalbeheersingssysteem.

Formule: Er is geen voorkennis van QRM vereist en het tijdstip waarop het game gespeeld wordt, kan onderling afgesproken worden. U moet wel met minimum 8 deelnemers inschrijven. Deze moeten niet noodzakelijk in hetzelfde bedrijf werken.

Locatie: Het QRM game kan incompany gespeeld worden of kan doorgaan in de Lean Learning Academy (lokaal G120) op KU Leuven Technologiecampus Gent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent.

Contacteer ons voor inschrijving of meer vrijblijvende informatie: 09/ 331 66 11 of via het contactformulier.

Prijs

Het Quick Response Manufacturing Game wordt georganiseerd voor €1000 excl. BTW en verplaatsingskosten (€100 + €0,35/km). Als het spel doorgaat in de speciaal daarvoor ingerichte Lean Learning Academy op onze Technologie-campus in Gent, zijn er geen verplaatsingskosten.