Image

Deze simulatie waarvoor u los van een andere opleiding kan inschrijven, is bedoeld als introductiebad voor leken, bewustmakingsdouche voor sceptici, opfrissingsspuitje voor wie er een tijdje uit is geweest, maar vooral als integratieoefening waarin u het nut en de samenhang leert zien tussen de verschillende concepten van lean management. De simulatie duurt 4,5 uur en wordt gespeeld in 3 spelrondes met 8 à 14 deelnemers. Onze ervaring heeft bovendien geleerd dat deze activiteit de teamgeest bevordert en de weerstand tegen verandering vermindert.

Formule: Er is geen voorkennis van lean management vereist en het tijdstip waarop het game gespeeld wordt, kan onderling afgesproken worden. U moet wel met minimum 8 deelnemers inschrijven. Deze moeten niet noodzakelijk in hetzelfde bedrijf werken.

Locatie: Het Lean Production Game kan incompany gespeeld worden of kan doorgaan in de Lean Learning Academy (lokaal G120) op KU Leuven Technologiecampus Gent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent.

Contacteer ons voor inschrijving of meer vrijblijvende informatie: 09/ 331 66 11 of via het contactformulier.

Prijs

Het Lean Production Game wordt georganiseerd voor €1000 excl. BTW en verplaatsingskosten (€100 + €0,35/km). Als het spel doorgaat in de speciaal daarvoor ingerichte Lean Learning Academy op onze Technologie-campus in Gent, zijn er geen verplaatsingskosten.

Brochure