Image

Werkt u in een administratieve omgeving en denkt u wel eens: "Dit moet toch eenvoudiger kunnen"? Heeft u een hele stapel dossiers die wachten om verwerkt te worden of wachten op een handtekening, een controle...? Dan is dit game zeker iets voor u! Want ook in administratieve omgevingen kan lean management toegepast worden! Het Lean Office Game kan gespeeld worden zonder de volledige “Lean Office Expert” opleiding te volgen. Het game dient dan als eye opener omdat het de grote positieve impact toont van de toepassing van lean management in een administratieve omgeving . Na het spelen van dit Lean Office Game zijn de deelnemers in staat om hun eigen administratieve processen in kaart te brengen (Makigami), daarin verbeteropportuniteiten op te sporen en de implementatie van de verbeteracties te begeleiden.

Formule: Er is geen voorkennis van lean management vereist en het tijdstip waarop het game gespeeld wordt, kan onderling afgesproken worden. De simulatie duurt 4 uur en wordt gespeeld in 3 spelrondes met 8 à 14 deelnemers. De spelers moeten niet noodzakelijk in hetzelfde bedrijf werken.

Locatie: Het Lean Production Game kan incompany gespeeld worden of kan doorgaan in de Lean Learning Academy (lokaal G120) op KU Leuven Technologiecampus Gent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent.

Contacteer ons voor inschrijving of meer vrijblijvende informatie: 09/ 331 66 11 of via het contactformulier.

Prijs

Het Lean Office Game wordt georganiseerd voor €1000 excl. BTW en verplaatsingskosten (€100 + €0,35/km). Als het spel doorgaat in de speciaal daarvoor ingerichte Lean Learning Academy op onze Technologie-campus in Gent, zijn er geen verplaatsingskosten.

Brochure