Bent u ontwerper, hoofd van een designafdeling, manager, ondernemer, ... of gewoon geïnteresseerd in het efficiënt ontwerpen van nieuwe producten en het verbeteren van ontwerpprocessen? Dan beseft u maar al te goed dat het succes van uw onderneming sterk bepaald wordt door het ontwerp van uw producten. De klant verwacht een product dat beantwoordt aan zijn behoeften, snel geleverd en tegen een faire prijs. Hoe kunnen we op een efficiënte manier een product ontwerpen dat aan de vraag voldoet? Met elk productontwerp komt een 'committed cost' overeen, de kost van de grondstoffen, arbeidsuren, machineuren, energieverbruik,... om het ontwerp te kunnen maken zoals het bedacht is. Hoe krijg je die committed cost zo laag mogelijk? En tenslotte, hoe kunnen we een nieuw product snel op de markt brengen? 

Dit serious game waarvoor u los van een andere opleiding kan inschrijven, laat u ervaren hoe u door het toepassen van een aantal beproefde technieken een competitief design kan afleveren. De simulatie duurt 4 uur en wordt gespeeld in 3 spelrondes met 8 à 10 deelnemers. Het voordeel van deze werkvorm is dat het voor de deelnemers een aangename beleving is waarvan ze zich de leermomenten nog lang zullen herinneren.

Formule: Er is geen voorkennis van lean design vereist en het tijdstip waarop het game gespeeld wordt, kan onderling afgesproken worden. U moet wel met minimum 8 deelnemers inschrijven. Deze moeten niet noodzakelijk in hetzelfde bedrijf werken.

Locatie: Het Lean Design Game kan in-company gespeeld worden of kan doorgaan in de Lean Learning Academy (lokaal G120) op KU Leuven Technologiecampus Gent, Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent.

Contacteer ons voor inschrijving of meer vrijblijvende informatie: 09/ 331 66 11 of via het contactformulier.

Prijs

Het Lean Design Game wordt georganiseerd voor €1000 excl. BTW en verplaatsingskosten (€100 + €0,35/km). Als het spel doorgaat in de speciaal daarvoor ingerichte Lean Learning Academy op onze Technologiecampus in Gent, zijn er geen verplaatsingskosten.

Brochure