Beter, slimmer, sneller

Lesgevers

Jacques Ampe volgde na zijn opleiding Sociaal Assistent het Junior Management programma van Vlerick Leuven Gent Management School. Hij specialiseerde zich in HR-management en werd HR-verantwoordelijke bij Levi Strauss en daarna HR-consultant bij Amelior. Hij is oprichter en senior consultant van J. Ampe Consulting, qualified MBTI user en geaccrediteerd TDI gebruiker.

 

Johan Batsleer is senior Lean Consultant bij Amelior. Hij is tevens een gewaardeerde begeleider van de lean games in de Lean Learning Academy. Tussen 1998 en 2002 was Johan Competence Manager in Picanol. Hij studeerde in 1981 af aan de Katholieke Hogeschool Brugge-Oostende als Industrieel Ingenieur Mechanica.

 

Bart De Clercq, consultant bij Veltion, voorheen Supplier Production Management Engineer bij Toyota Boshoku

 

 

Pascal De Cooman is Quality System Coordinator bij Volvo Cars Gent en coördinator van de Volvo Cars Simulated Work Environment in Gent.

 

 

Ives De Saeger integreert processen rekening houdend met inzichten van Operations Management,  Therapie, Filosofie & Kennis en Organisatiemanagement en cartografie van kennis. Hij haalde zijn master in de natuurkunde- en ingenieurswetenschappen aan de Universiteit van Gent. Na een gevarieerde carrière is hij algemeen directeur bij P41, een toonaangevend consultancybureau.

 

Karel De Schrijver is Master Black Belt bij Volvo Cars Gent.

 

 

 

 
Ignace Martens heeft de Lean Learning Academy opgericht in 2012. Hij is de coördinator van de Lean Learning Academy. Samen met masterstudenten ontwikkelt hij Lean games. 
Ignace is sinds 1992 docent productiemanagement en bedrijfsbeleid in de opleiding Industrieel Ingenieur aan de KU Leuven, Technologiecampus Gent.
Hij studeerde in 1988 af aan de KU Leuven als Burgerlijk Ingenieur Elektromechanica en een jaar later als Burgerlijk Ingenieur in het Industrieel Beleid. In 2003 voltooide hij het postgraduaat Industrieel Ondernemingsbeleid aan de EHSAL Management School en in 2016 werd hij QRM-alpha gecertifieerd.
 
 
Dirk Roelens is als partner bij de groep Moore Stephens verantwoordelijk voor Strategy & Operations.
 
 
 
 
 
Peter Schollaert is directeur Continuous Improvement bij TE Connectivity.
 
 
 
 
 
Joost Van Driessche is sinds 2012 zaakvoerder en consultant bij PvO en senior consultant Innovatieve Arbeidsorganisatie bij Flanders Synergy.
Daarvoor was Joost actief binnen Deloitte (Supply Chain Consultant), Spicer-Off Highway (Supply Chain Manager) en Centric Belgium (Sales & Operation Director). Deze ervaring staat garant voor een brede ervaring in procesverbetering en organisatieontwikkeling.
 
 
 
 
 
Pepijn Verhaeghe is lean expert bij Vandemoortele. Hij studeerde in 2009 af als handelsingenieur aan de Universiteit van Gent.